ŞIRNAK / CİZRE - Nuh Nebi İlkokulu

Ock

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden ve ilçemizi gururla temsil eden Rams Global Cizrespor Voleybol takımı '' tecrübe paylaşımı söyleşileri '' kapsamında okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizle birlikte keyifli zaman geçirdi. Bu değerli ziyaret için Rams Global Cizrespor Voleybol takımı yönetimi ve oyuncularına teşekkür ederiz.

Ock

1/G sınıfı dönem sonu etkinlikleri kapsamında Cizre Park Avm'yi tanıyıp sinemada keyifli vakit geçirdiler. Bu etkinlikte emeği geçen 1/G sınıfı öğretmenimiz Elif İNAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Cizre Kaymakamlığı ve Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen '' İsmail Ebul-İz El Cezeri '' pano yarışmasında okulumuz 1. oldu. Yarışma sürecinde büyük bir emek , özveri gösteren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Yerli ve Milli üretim TOGG okulumuza getirilerek öğrencilerimize tanıtıldı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Polisleri okulumuzun özel eğitim sınıflarını ziyaret edip öğrencilerimizle birlikte birtakım etkinlikler gerçekleştirdi.

Kas

Bir toplumun temel direği eğitimdir ve bu önemli misyonu yerine getiren öğretmenler, hepimiz için çok değerlidir. Bilgiyi sadece anlatmakla kalmayan, aynı zamanda geleceğimizin şekillenmesine de katkı sağlayan öğretmenler, hepimizin hayatında oldukça önemli bir yere sahiptir. 24 Kasım Öğretmenler Günü; sabrı, sevgisi ve özverisi ile öğrencilerinin yolunu aydınlatan tüm öğretmenlere ithaf edilmiştir. Bu özel günde, öğretmenlerimize olan derin sevgi, saygi ve minnettarlığımızı sunuyoruz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.