ŞIRNAK / CİZRE - Nuh Nebi İlkokulu

Nuh Nebi İlkokulu

CUDİ MAH. İLİM SK. NO: 4 CİZRE / ŞIRNAK
Vizyon
Kaliteli bir eğitim vererek bu doğrultuda bilimsel referanslara uygun yöntem teknikleri kullanan, süre sonunda öğrencileri kültürel,sosyal,sportif ve psikolojik olarak gelişimini tamamlamış, demokrasi kültürünü içselleştirmiş,toplum içinde saygın bir yer edinmiş güvenilir bir kurum olmaktır.
Misyon
Okumayı, yazmayı, anlamayı kişiliğinin bir parçası olarak gören, sorular soran, cevaplar peşinden koşan, kültür,sanat,spor alanında başarılar gösteren insan olmanın bilincinde olarak, yerel değerlerinin farkında olup evrensel değerlerin önemini bilen, gelecek için aydınlık olacak bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2011 – 2012 Eğitim-Öğretim Yılı 23 Nisan İlçe düzeyinde düzenlenen masa tenisi yarışmalarında kız öğrenciler arası 1.2.ve 3.’lük dereceleri elde edilmiştir. 23 Nisan İlçe düzeyinde düzenlenen masa tenisi yarışmalarında erkek öğrenciler arası 1.ve 3.’lük dereceleri elde edilmiştir. İlçe düzeyinde düzenlenen Cimay Matematik yarışmasında 6.sınıflar arası 1.3. ve 10.’luk dereceleri elde edilmiştir. İlçe düzeyinde düzenlenen Cimay Matematik yarışmasında 5.sınıflar arası 2.’lik derecesi elde edilmiştir. İlçe düzeyinde düzenlenen ‘’Polis Haftası’’ konulu resim yarışmasında 8. sınıf öğrencimiz 2.’lik derecesi elde edilmiştir. İlçe düzeyinde düzenlenen ’’10 Kasım Atatürk Anma Haftası’’ konulu şiir yarışmasında 6. sınıf öğrencimiz 2.’lik derecesi elde etmiştir.
Öğretim Şekli :İLKOKULU NORMAL ÖĞRETİM
İLKOKUL : 08:30 14:00
İDİL BULVARI NO: 21/A
İLÇE MERKEZİNDE,İL MERKEZİNE 38 KM UZAKLIKTADIR.
MENDİL KAPMACA VE SEKSEK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2.Sİ OLMUŞTUR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
“ Çocuğun Ruh Dünyasında Tamiri Mümkün Olmayan İzler Bırakan Çocuk İstismarında AB Eğitimi ” Adlı ve 2018-1-TR01-KA101-052671 nolu Erasmus Projesi Kapsamında Hollanda, İtalya ve Almanya'da 18 öğretmenimiz 14 gün boyunca Eğitim almışlarıdır.