ŞIRNAK / CİZRE - Nuh Nebi İlkokulu

Etiket Sonuçları: Etkinlik

Ock

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden ve ilçemizi gururla temsil eden Rams Global Cizrespor Voleybol takımı '' tecrübe paylaşımı söyleşileri '' kapsamında okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizle birlikte keyifli zaman geçirdi. Bu değerli ziyaret için Rams Global Cizrespor Voleybol takımı yönetimi ve oyuncularına teşekkür ederiz.

Ock

1/G sınıfı dönem sonu etkinlikleri kapsamında Cizre Park Avm'yi tanıyıp sinemada keyifli vakit geçirdiler. Bu etkinlikte emeği geçen 1/G sınıfı öğretmenimiz Elif İNAN'a teşekkür ederiz.